Vihdoista viimein!

Normaali
Vihdoista viimein!

Se osa kieroutuneesta lukijakunnastani, joka edelleen epätoivon vimmassa täällä roikkuu viimeisiä uutisia odottaessa – nyt niitä vihdoin on! Ne Oikeat, heinäkuussa valikoituneet ostajat [x], kauppakirja [x], kaupat vappuaattona [x], pullo samppakaljaa [x], myös ostajille [x], uudet kämpät ostettu [x], kamat pakattu [ ], muuttoilmoitus tehty [x], muuttopäivä sovittu [x], muuttoapu hankittu [ ]. Noh, riittävän monta ruksattua kohtaa!

Tämä 9 kuukauden odotus on ollut aivan yhtä juhlaa kuin nuo kaksi aiempaakin samanpituista projektia, joita raskauksiksi kutsuttakoon. Ensimmäisestä oksensin aamusta iltaan vain 8 kk, ja toisesta enää 6 kk. Tämä viimeinen Qsikon raskaus pysyi sentään vain henkisen tason oksentamisena, joten tällä kertaa ei katkennut edes versiuonet naamasta ja silmistä. Ainoastaan ajoittain pääkopan sisäpuolelta. Vallitseva lamatila ei varsinaisesti edesauttanut Täydellisten Ostajiemme oman asunnon myyntiä, mutta lopputulos oli kyllä odottamisen arvoista. Qsikko saa jatkajaksi arvoisensa pariskunnan kääpiöineen. Olkoon yhteiselonne Qsikossa täynnä onnellisia elämyksiä, hassuja hullutuksia ja pakahtuvaa rakkautta.

No entäs me sitten. Noh. Onnistuimme luomaan ehkä kansanhistorian kauneimman eron. Emme kuitenkaan ikuisesti toisistamme, olemmehan Pylleröiden rakastavat vanhemmat ikuisesti, joka sitoo meidät yhteen iäksi. Mutta uskallan sanoa kaiken olevan kertakaikkisen hyvin onnellisesti nyt. Jatkossa majailemme noin 700 metrin päässä toisistamme, mikä lienee riittävä hajurako.

Tunnustettakoon olleen ikävä kirjoittamista! Ja nyt vihdoista viimein, myös se osa saa jatkoa. Tämä on kuitenkin viimeinen kirjoitukseni Qsikosta. Jos jotakuta ylisarkastinen, puolipervertti ja vailla päätä ja häntää oleva tyylini aikanaan huvitti, niin tervetuloa seuraamana eloa uuteen kotiini – Rokkikuutioon! www.rokkikuutio.wordpress.com

Muutto on tasan viikon  päästä, ja siitä alkaa satu Rokkikuutiosta, vuoropäiväpylleröistä sekä pikkuisen pimeästä, Qsikon taakseen jätteneestä, painin aloittaneesta, työpaikkaa vaihtaneesta, eronneesta naisesta.

Tervetuloa mukaani Rokkikuutioon ja aivan mahtavaa kevättä kaikille! 🙂

Sneak Peak - Rokkikuutio (ed.asukkaiden kamoilla)

Sneak Peak – Rokkikuutio (ed.asukkaiden kamoilla)

Qsikon kauppakirja

Qsikon kauppakirja

2 responses »

  1. Olen iloinen että asuntoasianne ovat kunnossa! Kivaa kun jatkat taas tätä blogiasi. HÄitä on hauska lukea! Innollla odotammme näkemistänne ttaas Koivulahden paratiisissamme! Halaukset teille kaikille! T; Ani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s